I. Înscriere

 • 1) Cum pot să mă înscriu?

  • Consultati informatiile referitoare la activitatea desfășurată la Centrul de meditații TRIUMPH ( Oferta Educațională, Oferta Financiară, Modalități de lucru, Cod de Conduită, GDPR, activități conexe-simulări, evenimente)
  • Trimiteti mesaj scris prin sms/whatsapp la nr de telefon 0731.058.884 sau mesaj scris pe e-mail la: office@triuph-educational.ro
  • Primiți mesaj pentru stabilirea unei întâlniri profesor-elev-părinți la punctul de lucru din Str. Vasile Lascăr nr.124 (colt cu bd. Dacia).
  • Programați evaluarea initială a elevului/cursantului;
  • Primiți rezultatul testului inițial si decizia profesorilor corectori de a începe meditațiile la Centrul de meditații TRIUMPH . ( inserare Formular de inscriere)
 • 2) Se pot face înscrieri pe tot parcursul anului școlar?

  Da, în limita locurilor disponibile din fiecare grupă. Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea înscrierilor.

 • 3) Pregătirea la matematică are loc și în zilele de weekend / timpul vacanțelor școlare?

  Da, pentru a putea răspunde cât mai bine cu putință cerințelor atât ale elevilor, cât și ale părinților, CENTRUL DE MEDITAȚII TRIUMPH și-a  adaptat programul de funcționare atât în zilele de weekend, cât și în timpul vacanțelor școlare, cu respectarea Sărbătorilor legale.

 • 4) Există posibilitatea să efectueze orele de pregătire și în vacanța de vară?

  Da, pentru că susținem cu tărie continuitatea procesului educațional, CENTRUL DE MEDITAȚII TRIUMPH a conceput un program dedicat acestei perioade estivale „ Summer MATH” în care elevii pot aprofunda, consolida, recupera materia din anii precedenți. Înscrierile au loc până la sfârșitul lunii mai a.c.

 • 5) Există posibilitatea pregătirii în ședințe individuale (1 elev)?

  NU, credem cu tărie în energia pe care o emană grupul.

II. Aspecte Financiare

 • 1) Cum pot achita ședințele de instruire?

  Modalitățile de plată sunt flexibile, adaptate nevoilor fiecărei familii în parte astfel:

  • la fiecare sedinta
  • lunar
  • anual
 • 2) Se acordă discount-uri?

  Da, Vă rugăm consultați Oferta Financiară.

 • 3) În cazul în care copilul meu nu participă la ora, ședința se consideră efectuată?

  NU, ședința la care un elev nu participă, se reprogramează în condițiile stipulate în Acordul de Parteneriat pentru Instruire.

 • 4) Taxele se măresc pe parcursul anului școlar?

  NU, pe durata unui an școlar taxele sunt fixe. Taxele nu se schimbă nici dacă ședințele de instruire se efectuează în weekend sau în timpul vacanțelor școlare.

 • 5) Cum asigurați legalitatea activităților derulate?

  Centrul de meditații TRIUMPH asigură legalitatea activităților educaționale pe care le derulează, respectând atât legislația națională, cât și pe cea europeană.

  Toate relațiile de colaborare pe care le desfășurăm sunt strict contractuale și confidențiale.

 • 6) Rechizitele

  În costul ședinței de instruire nu intră și rechizitele necesare bunei desfășurări a orelor de pregătire. Încurajăm fiecare elev/cursant să aibă rechizitele proprii, astfel încât orele de instruire să fie organizate și eficiente. Fiecărui elev i  se va înmâna lista cu necesarul rechizitelor, odată cu semnarea Acordului de Parteneriat pentru Instruire.

III. ASPECTE ORGANIZATORICE

 • 1) Cum asigurați protecția datelor cu caracter personal?

  Având în vedere Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecția datelor), Centrul de meditații TRIUMPH s-a conformat tuturor obligatiilor pe care le are în calitate de Operator privind protecția datelor cu caracter personal, fiind implementată politica la nivelul societății.

  Conținutul prevederilor privind protecția datelor cu caracter personal din documentele instituției sunt validate și actualizate de GRECU SI ASOCIATII – SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI.

 • 2) De ce faceti pregătire doar la matematică?

  Centrul de meditații TRIUMPH este dedicat MATEMATICII deoarece dorim ca expertiza didactică și managerială, națională și internațională,  pe care am dobândit-o să o punem la dispoziția reușitei copiilor Dumneavoastră.

  „ Mathematics is the most beautiful and the most powerful creation of the human spirit” – Stephan BANACH (famous Polish Mathematician)

 • 3) Orarul orelor de pregătire este fix sau flexibil?

  DA, Orele de instruire se stabilesc de comun acord între profesor-elev-părinte.

 • 4) Care este numărul maxim de elevi într-o grupă?

  La o ședință de instruire de 2 ore (120 minute) pot participa max. 5 elevi.

  La ședințele de predare și recapitulare finală pot participa mai mulți elevi.

  Încurajăm triada profesor-elev-părinte și rolul substanțial pe care-l are această relație pentru reușita elevului/cursantului.

 • 5) Care este numărul minim de ședințe la care pot participa, astfel încât să provovez examenul de bacalaureat?

  Multă muncă individuală + ritmicitate în pregătire+ disciplină+ 2 ședințe/săptămână la Centrul de meditații TRIUMPH.

 • 6) Există și teme pentru acasă sau sunt suficiente cele de la ședința de pregătire?

  DA, întotdeauna elevii/cursanții vor avea teme de efectuat pentru acasă.

 • 7) Există și posibilitatea pregătirii on-line?

  Politica Centrului de meditații TRIUMPH este de a construi o relație solidă, proactiva intre elevi, parinti și profesori. Acesta relatie sinergica se cladeste  ora de ora, prin interacțiunea directa in timpul ședințelor de instruire sau cu ocazia evenimentelor care au creat,prin energia lor, familia TRIUMPH!

  Ancorarea in realitatea secolului XXI si, mai nou, la realitatea medicala , a distantarii sociale presupune diversificarea metodelor de predare. Dupa explorarea mai multor platforme educationale am decis pentru varianta zoom+wapp up web. Scenariul orelor este :

  • elevii primesc  pe wapp inaintea orelor toate materialele care vor fi predate(teorie+modele de exercitii rezolvate+planse concepute de noi+materiale informative din diferite resurse educationale online) .In timpul orelor atat elevii cat si profesorii „share” aceleasi continuturi, aceleasi  „boards”. Toata echipa vizualizeaza simultan materialele care sunt sustinute de multiple explicatii;
  • NU sunt primiti la lectiile online decat copiii care isi dezvaluie identitatea (imagine+voce)!!! De ce? Pentru ca orele online la TRIUMPH sunt concepute a fi la fel de dinamice ca orele traditionale: se pun intrebari; se formuleaza raspunsuri; se deseneaza in timp real; se posteaza in timp real (de catre elevi si profesori) rezolvari si  se discuta in timp real rezolvarile ; se dau si scurte  lucrari la inceputul orelor „wapps” (10 minute) sau/si la sfarsitul orelor „closures”(10 minute); se posteaza si se discuta temele obligatorii efectuate  acasa pentru a surprinde greselile tipice, varietatea metodelor de rezolvare etc…..

  Concluzie:     Toti trebuie sa fim „on”, conectati la progres !!!

  Aprofundarea dificultatilor  la matematică este simultana si complementara  formării unor reflexe de gândire logică,  deprinderi de studiu,  capacități de comunicare și lucru în echipă, atribute ale unei personalități moderne în formare !!!

 • 8) Pot renunța la cursuri în orice moment?

  DA, în Acordul de Parteneriat pentru Instruire este stipulat faptul că, atât elevii majori, părinții/reprezentanții legali/turorii, cât și Centrul de meditații TRIUMPH pot renunța unilateral.

 • 9) Pot participa la câte ședințe consider că îmi sunt necesare?

  DA, dar aceste decizii se iau împreună cu profesorii și părinții/reprezentanții legali/tutorii.

 • 10) Există posibilitatea să facem pregătire și la alte materii din curriculum românesc?

  NU, CENTRUL DE MEDITAȚII TRIUMPH este dedicat tuturor disciplinelor matematice.

 • 11) Copilul meu face deja pregatire cu profesorul de la clasă. Care sunt avantajele Centrului de meditații TRIUMPH?

  Conform Codului de Etică al personalului didactic din învățământul preuniversitar din 30.08.2018, art. 5, lit b, (iv) „În relațiile cu beneficiarii direcți ai educației, personalul didactic are obligația de a cunoaște, de a respecta și de a aplica norme de conduită, fiind interzise orice activități care generează corupție:„ meditațiile contra cost cu beneficiarii direcți ai educației de la formațiunile de studiu la care este încadrat”.
  Pregătirea la Centrul de meditații Triumph este contractuală, legală și total imparțială.
  *Beneficiarii direcți ai educației sunt elevii.
  *Beneficiarii indirecți ai educației sunt părinții/reprezentanții legali/tutorii

 • 12) Cum pot observa progresul copilului meu la matematică?

  Progresul elevilor poate fi remarcat prin comunicarea permanentă cu profesorii Centrului și prin rezultatele simulărilor pe care le organizăm. Aceste simulări desfășurate regulat pe întreg parcursul anului școlar, ne arată deopotrivă elevilor, părinților și profesorilor, progresele academice(însușirea corectă și ritmică a programei școlare) și formarea deprinderilor de gândire și de studiu (disciplină, punctualitate, limbaj matematic adecvat, viteza de redactare etc).

IV. ASPECTE SANITARE

 • 1) Ce reguli trebuie respectate în instituția dumneavoastră?

  Având în vedere situația inedită cu care se confruntă omenirea, și pentru a preveni răspândirea cu noul tip de coronavirus SARS coV-2, instituția noastră impune anumite reguli de respectat:

  1. Purtarea măștii este obligatorie! Evitați atingerea mastii pe timpul folosirii.
   NU este permis sa va dati masca jos, sa tusiti si/sau  sa stranutati si apoi sa va repuneti masca. Ea se inlocuieste cu una noua daca aceasta se umezeste! NU reutilizati mastile de unica folosinta!
  2. La intrarea în instituție vi se măsoară temperatura corpului și aceasta va fi notată pe un chestionar! Conform Ordinului nr. 1731/832/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS CoV-2 și pentru asigurarea activităților în conditții de siguranță sanitară pe durata stării de alerta, ne rezervam dreptul de a nu primi la ședințele de instruire copiii care au o temperatura a corpului mai mare  de 37,3°C.
  3. VĂ RUGĂM INSISTENT:
   • să vă spălați pe mâini cu apa si sapun cel putin 20 secunde si/sau să vă dezinfectați cu gel antibacterian pe baza de alcool 60%-70% inainte de a intra în contact cu orice persoană din cadrul instituției sau de a atinge obiecte.

  Spălarea și dezinfectarea mâinilor
  sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția!!!

   • sa  tusiti si/sau sa stranutati in plica cotului, NU în mana, NU pe obiectele pe care le utilizeaza si alte persoane!
   • să păstrati distanțarea socială de minim 1,5 metri. Mențineți distanța de cel puțin 2 metri între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată!
   • să nu dati mana si sa nu va imbratisati cu alte persoane.
   • sa anuntati imediat conducerea societatii in situatia nedorita in care prezentati unul dintre simptomele specifice infectarii (tuse, stranut, rinoree, febra, insuficienta respiratorie, stare generala alterata)! Aveți obligația sa anuntati imediat medicul de familie si sa va izolati la domiciliu pana la recuperarea completa a starii de sanatate!
 • 2) Ce măsuri ati luat pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus SARS-Cov2 sau altor infecții?

  În permanență suntem preocupați de asigurarea unui climat sigur din punct de vedere sanitar pentru elevii, profesorii, angajații și colaboratorii noștri.

  • completarea chestionarului pentru evaluarea riscului de contaminare cu virusul COVID-19;
  • covorașe dezinfectante cu clor;
  • termometru digital- fiecărei persoane i se va lua temperatura la intrarea în instituție;
  • autocolante cu indicatoare privind pastrarea distanței sociale;
  • autocolante cu măsuri de protecție împotriva COVID-19;
  • soluții antibacteriene cu minim 70% alcool în fiecare sala de curs;
  • panouri protectie plexiglas;
  • autocolante cu măsuri privind spălarea corectă a mâinilor în fiecare grup sanitar.